top of page
Omdömen: Pro Gallery

Det är lätt att ta till överord och floskler när man är endorfin dopad, sneglar mot ”slim fit” hyllan i klädesbutiken för första gången på 10 år och frugan vill kramas lite oftare än innan…

Men i ett försök att se bortom allt det där, så skulle jag vilja ge 3 anledningar till att det funkar med Fight YOUR Fight konceptet.

Kul är inte alltid bra, men bra är alltid kul

Det tål att tänkas på. Bra verksamhet kan inte ersättas av roligheter och skämt. Däremot är en bra grund, välplanerade övningar, god insikt, hög kunskapsnivå och ett väl genomtänkt upplägg en bra grund för att det skall kunna vara kul.


Roll acceptans

Jannika bestämmer, det blir bäst så. Som hon själv brukar säga, ”jag föreslår inget som jag inte vet att du klarar”. Otaliga gånger har jag tänkt att det där klarar jag aldrig (med några väl valda glosor om hennes bristande förstånd…), och visst ibland kan dom sista repetitionerna se ut som dödsryckningarna hos en fisk som hamnat på torra land eller som i mitt fall sista dansen på en 24 timmars kryssning med Viking Line på en stormig Östersjö. Men Jannika får rätt, samtliga repetitioner genomförs och jag känner mig som en vinnare trots att det ibland är graciöst som en elefant på rullskridskor. Så oavsett vem du är, och hur mycket du kan. I en timme är det bäst att acceptera rollen som elev.


När vi kör så kör vi. Full fokus, pausen är slut, dags igen. Game on! När vi väl bestämt att vi kör, så gäller inget annat. Då kör vi. Intensitet, fart och koncentration. 


Att Jannika står för den goda verksamheten, och att du accepterar din roll, ger en bra grund för att Ni tillsammans kan ge järnet och får ut maximalt av din timme. Men den kanske största insikten är att jag hade inte klarat av det utan Jannika. Min egen fight går jag med den bästa i min ringhörna! 


Betalande kund nr 140, ”Work in Progress”

Mr. Hagman

För dig som ser 11 kg mindre på 8 veckor - fortsätt läsa för du har missat hela poängen! 
Jannika är tydlig, jobbigt tydlig! Vill man ha en förändring i livet måste man göra saker annorlunda. Man måste vilja det nya mer än man vill det gamla. Man måste ha ngn med passion och styrka nog att guida hela vägen genom stormen. Någon som inte bryr sig om hur ont det gör, eller hur jobbig den där löpturer är, kanske ngn som inte alls visar hänsyn när du hellre vill äta snabbmat än grönsaker. Ngn som njuter av ditt gnäll men som alltid puttar dig tillbaka på rätt väg. Att äntligen arbeta med ngn som hjälper en att lyckas är otroligt! Att få gnälla, skrika och klaga på vägen är underbart, men att nå sina mål och verkligen överträffa sig själv är obeskrivligt. Jag springer igen, och stegen känns lätta. Jag vet inte vart vi går från här, jag har fått smak på livet och vill fortsätta se hur stark jag kan bli! Inte för att jag är fokuserad på kroppen, jag har förstått att jag kan om jag vill! 
Titta på bilderna och tolka viktminskning, eller titta på bilderna och välj livshöjning!! Ditt val! 
En sak är säker med Jannika, vill du inte göra jobbet, eller om du vill ha anledningar att inte lyckas! Ring inte henne! Är du däremot redo att göra ngt på riktigt och om du vill lyckas - ring!! Det är sinnesjukt jobbigt, tråkigt, svårt, svettigt, lärorikt, tydligt och fantastiskt roligt. Jag skall bygga vidare på själ och kropp, nya mål, nya skäl att klaga, och framför allt! Nya framgångar. 

Mr. L

Var uppe och jobbade i svinottan så jag bytte morgonpromenad mot förmiddagslöpning.
Idag testade jag vart mitt komforttempo ligger och jag är superglad för det ligger där jag var när jag var som mest tränad inför Ironman 2014. Komforttempo för mig är när jag bara drivs framåt utan att det känns särskilt ansträngande utan det bara rullar på.
Jag har nu avverkat 16 veckor med kost och träning enligt upplägg från Jannika med #belimitlessmakeover och är så glad att jag fattade beslutet att hoppa på detta. Jag har fått så mycket tillbaka men även tappat en del som t.ex. 15% av min kroppsvikt och 12 cm midjemått. Jag kan varmt rekommendera Jannika om du vill göra en förändring, uppnå resultat och behöver support för att verkligen ta tag i det.

A. Berggren

Omdömen: Omdömen
bottom of page